Recenzije

9,6
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,6
Udobnost
9,4
Lokacija objekta
9,9
Sadržaji
9,4
Osoblje
9,7
Omjer cijene i kvalitete
9,5

Recenzije

    Mirsad
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. veljače 2018.

    Boravak koji cemo ponoviti

    Nista
    Sve je bilo ok
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Enida
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. listopada 2017.

    🔝

    Predrag
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. rujna 2017.

    Vrlo udoban i ugodan boravak usred vibrantnog grada.

    Izvrsna lokacija, dopadljiva kombinacija modernog i klasičnog u uređenju interijera, vrlo susretljiv domaćin.
    Hana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. travnja 2017.
    Apartman izgleda identično kao na slikama! Osoblje izuzetno ljubazno. Lokacija također idealna. Preporučujem!
    Gloria
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. travnja 2017.

    Savrsen

    Svaka cast domacinu, bio je jako ljubazan. Stan je savrsen! Dolazimo opet!
    Tanja
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. veljače 2017.

    Doci cemo opet. Obavezno!!

    Ljubazni domacin😊
    Apartman je cist, uredjen moderno aa svim potrebnim sadrzajima i vise id toga!!
    Kristina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. prosinca 2016.

    Perfect apartment!:)

    Apartman za svaku preporuku! Izuzetna lokacija, apartman cist i komforan sve kao na slikama. Mi smo dosli prilicno kasno, Gordan nas je bez problema docekao i objasnio sve sta nas zanima, i pobrinuo se za parking! Sve izuzetno i sigurno se vidimo opet:)
    Tihana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. studenog 2016.
    Apartman je na izuzetnoj lolaciji.Lijepo uredjen i cist.Za svaku preporuku.Vlasnik takodjer izvrstan i na raspolaganju za sva pitanja.Vracamo se svakako.😊
    Ines
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. listopada 2016.

    Savršenstvo bez mane

    Prekrasan apartman , ono sto je na slici tako je i uživo . Predivni domaćini i vozač koji su dragi i susretljivi i na usluzi . Definitivno se uvikek vraćamo tu i toplo preporučamo svima jer je sve za cistu peticu . Savršenstvo bez mane . Lokacija je savršena , sve je tako blizu .
    Maša
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. kolovoza 2016.

    Najbolji smještaj do sada!!!

    Velike zahvale g. Gordanu na ljubaznosti i pomoći...on i njegova obitelj su dobrodošli u moj grad Samobor na kremšnite. Apartman je savršen, a krevet nadaleko najudobniji do sada na kojem sam spavala. hvalaaaaaaaaa i vidimo se uskoro
    Karmelita
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    1. lipnja 2016.
    Toplo preporučam svima koji planiraju putovanje u Bg, sve je lijepo kao i na slikama. Sve pohvale i za menadžera Gordana, bio je divan. Lp
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. travnja 2016.
    Lokacija, interijer, čistoća, pristupačnost i točnost domaćina.